Philips Hue Review

Forfatter: Lewis Jackson
Opprettelsesdato: 5 Kan 2021
Oppdater Dato: 14 Kan 2024
Anonim
Is Philips Hue Relevant in 2020? - What Paul Hibbert Won’t Tell You
Video: Is Philips Hue Relevant in 2020? - What Paul Hibbert Won’t Tell You

Hvis du leter etter en flott smart belysningsløsning for hjemmet ditt, lar Philips Hue deg styre lysene dine hvor som helst, og gir komfort og litt pizazz på toppen.

Philips oppdaterte nylig sin Hue Bridge, noe som gir den et nytt utseende, samt inkludert Apple HomeKit-støtte, som lar deg styre Hue-lysene dine ved hjelp av Siri.

Sammen med oppdateringen forbedret Philips også Hue-pærene ved å gjøre dem lysere, fra 600 lumen til 800 lumen. Imidlertid er det egentlig den eneste endringen som ble gjort, selv om Philips viser dem som "2. generasjon" pærer.

Likevel er de ekstra 200 lumen avgjørende, ettersom de fleste standard LED-pærer i dag er 800 lumen eller mer.


Dessverre har de nye pærene ikke fått noen form for fargeoppgraderinger, så de kan fortsatt ikke gjøre grønt eller blått for godt. Det nærmeste du kan komme grønt ser bare ut som noe utenfor saga, og det nærmeste blå ser mer ut som en lilla.

Selskapet var også nylig i litt varmt vann da det opprinnelig kunngjorde at det ikke lenger ville støtte tredjeparts smarte pærer, men etter mytteriet som kom etterpå fra Philips Hue-brukere, gikk selskapet til slutt tilbake på det trekket, og du kan fortsette å bruke noen tredjepartspærer med Hue Bridge, inkludert pærer fra Cree, GE og Osram.

Philips nye Hue Bridge kommer med et nytt design, samt HomeKit-støtte.

Så igjen tilbyr Philips en håndfull alternativer når det gjelder Hue-pærer. De har den vanlige E26-fargepæren som du sannsynligvis er vant til, samt en hvit E27-pære som kun koster $ 15. Philips tilbyr også PAR16 spotlight-pærer for innfelt belysning, og en større BR30-pære for flomlys. Du kan også få andre kule Hue-produkter, som Hue Go (en batteridrevet lysarmatur) og LightStrip Plus, som er LED-lysstrimler som du kan holde deg til stort sett hva som helst.


Jeg skulle ønske de laget en bare hvit pære som kunne endre fargetemperaturen. I stedet må du skaffe deg $ 60 E26-fargepæren, da $ 15 Hue White-pæren ikke kan gjøre dette. Jeg skulle ønske de tilbød pærer i høyere lumen. 800 lumen er bra for det meste, men jeg har to pærer på kontoret og til og med ved full lysstyrke, skulle jeg ønske de var litt lysere. Jeg liker å ha sterkt dagslys på kontoret mitt, og to Hue-pærer kutter det ikke helt.

Når det gjelder den offisielle Philips Hue-appen, er den forferdelig. Jeg tror det største som er galt med appen, er fargevelgeren. Du kan bevege deg rundt pinnen for individuelle pærer og til og med gruppere dem sammen, men det er et forferdelig brukergrensesnitt.

I stedet bør du kunne gruppere pærer hver for seg, gi gruppene navn og deretter kunne velge en gruppe for å endre fargene på pærene, i stedet for å ha alle pærene lagt ut samtidig på skjermen, siden den ser ut som et rot.


En fin funksjon i appen er imidlertid Scener, hvor du kan lage forhåndsinnstillinger for lys og trykke på en knapp for å aktivere disse forhåndsinnstillingene umiddelbart. Grensesnittet for dette ser imidlertid helt forferdelig ut. Bare ta en titt selv:

Gitt, du kan sette inn et bilde i rutene, men for et standardutseende er det ganske forferdelig.

I tillegg, av en eller annen grunn når jeg mottar et varsel om "oppdatering tilgjengelig" i appen, forblir det der til jeg manuelt avviser det, selv etter at jeg har brukt firmwareoppdateringen. Det er bare små irritasjoner som legger opp som gjør at appen ikke er så bra.

Appen lar deg også lage alarmer og tidtakere, samt at lysene automatisk slås på og av henholdsvis når du kommer hjem og når du reiser. Dessverre kan du ikke sette en tidsplan for lysene i appen, men det er andre metoder for det.

Heldigvis er ikke appen en veldig stor avtale, og Philips har åpnet kildekoden sin slik at apputviklere kan lage sine egne apper for Philips Hue, noe som gir brukerne bedre grensesnitt for å kontrollere og administrere lysene sine. Jeg liker Huemote og iConnectHue.

Siri-kompatibilitet er kanskje en av de kuleste funksjonene, og det er det som fikk meg til å begynne å bruke Siri oftere nå. Jeg har en varslingssenter-widget satt opp for scener, men det er bare lettere å holde nede Hjem-knappen og be Siri om å slå på lysene.

Siri forstår det grunnleggende, som å sette visse scener og slå på lys i visse rom, men du kan også være mer spesifikk og fortelle Siri å endre fargen på pærene. Selv om du er super spesifikk, vil "Sett lysene på fuchsia" gjøre pærene dine til en fin lilla farge.

Og hvis du ikke vil bruke smarttelefonen til å slå på og av lysene dine i det hele tatt, gjør Philips fysiske brytere du kan bruke, i form av en dimmerbryter og kranen. Dimmerbryteren er en enkel av / på-bryter med integrerte dimmerknapper for lysene dine, og den kan enkelt monteres på veggen med det medfølgende limet for å se ut som en vanlig bryter.

I tillegg kan bryteren tas av og bæres rundt med deg, slik at platen blir liggende på veggen. De to komponentene holder sammen ved hjelp av magneter.

Tap inneholder tre knapper som lar deg programmere tre forskjellige scener for disse knappene. Så for eksempel, noe som dette vil fungere bra på hjemmekontoret mitt, da jeg kan ha en scene som tenner lysene til en svak setting med en varm fargetemperatur om morgenen, en scene for en lys dagslys temperatur om dagen, og så en annen scene som er noe gøy. The Tap lar meg raskt bytte mellom scener uten å måtte fikle med smarttelefonen min.

Bar none, Philips Hue er gullstandarden i smart belysning akkurat nå. Det er andre konkurrenter der ute, som Osram, Belkin WeMo og Cree, men ingen av dem er like populære som Philips Hue og har ikke den omfattende integrasjonen i andre tjenester.

Selvfølgelig har jeg mine mindre klager over Hue, men det er egentlig ikke noe som det på markedet, og det er ingen andre smarte belysningsmerker som har så stort utvalg når det gjelder forskjellige pærer og tilbehør.

Så hvis du ønsker å få smart belysning til huset ditt, er det ikke bra å gå med Philips Hue. De kan være litt dyre for budsjettet ditt, men selv om du bare går med $ 15 bare hvite pærer ($ 10 hvis du får Dimmer Kit), kan det gjøre livet ditt mer praktisk med lite penger.

Denne veiledningen vil forklare hvordan Android-marttelefoneiere kan få den amme "Alway-On Diplay" -funkjonen om finne på den populære Galaxy 7 eller LG G5 for neten alle nye ...

Hvi du har en app om blokkerer deg fra å bruke den fordi enheten din er jailbroken, her er hvordan du kan omgå jailbreak-detekjon på iPhone.I fjor begynte napchat å forby brukere o...

Anbefalt Av Usa.