Innhold
Sosiale medier har kommet langt de siste årene. I dag er det apper for stort sett hva som helst, inkludert de som WhatsApp som lar deg få kontakt med to eller flere personer samtidig. Et av høydepunktene i disse chat-appene er at de lar store grupper snakke og snakke samtidig. Disse appene er kjent som gruppemeldinger, og tilbyr dem som standard uten kostnad. Gitt den konkurransedyktige naturen i bransjen, er det flere apper som utfører en lignende funksjon.
Når du har dette i bakhodet, er det viktig å velge den beste gruppechatappen som passer for deg. Gitt mengden av apper der ute, kan det være ganske vanskelig å skille de gode appene fra de forferdelige. Så vi skal hjelpe deg her ved å snakke om fem av de beste appene som tilbyr gruppemeldinger. Det er åpenbart at du kanskje har hørt om noen av disse appene siden de er enormt populære globalt.
Så la oss se på noen av de beste gruppemeldingsappene i år.
Beste gruppemeldingsapper
1. WhatsApp
En av de mest populære appene der ute, og sannsynligvis den beste gruppechatappen, WhatsApp Messenger har vært det første valget av direktemeldingsapplikasjoner for millioner av brukere over hele verden. Den tverrplattformlige karakteren gjør det mulig for brukere av forskjellige mobile operativsystemer å komme sammen under en app. Siden det ble kjøpt av Facebook for noen år siden, har WhatsApp vokst eksponentielt når det gjelder markedsandel, selv om veksten alltid var på kortene før oppkjøpet. Gruppemeldinger tilbys her som standard, og kontakter synkroniseres over telefonnumre. Du kan registrere deg for WhatsApp ved å be om et engangspassord til ditt registrerte mobilnummer.
Etter dette finner du alle kontaktene på WhatsApp i en liste direkte i appen. Kontakter kan sende deg en melding direkte, eller legge deg til grupper. Administratoren for gruppen kan bestemme hvem som kan kommunisere og legge ut eller oppheve restriksjoner i prosessen. WhatsApp Messenger er en gratis nedlasting på Google Play Store.
Last ned den nå: her
2. Telegram
Nok en annen populær chat-app, Telegram, konkurrerer direkte med slike som WhatsApp om markedsandel. Selv om det ikke er så godt kjent som WhatsApp, har Telegram eksistert i ganske lang tid. En av de største funksjonene i Telegram da den først kom til overflaten var det faktum at alle chatter på plattformen var end-to-end-kryptert, noe som betyr at ingen kan lese meldingene dine, ikke engang Telegram. Denne funksjonen har siden gjort sin vei til stort sett alle chat-apper, inkludert WhatsApp.
Telegrams brukergrensesnitt er litt annerledes enn WhatsApp, med fargevalget på den mørkere siden. Dette kan være en hit eller en glipp hos kundene, selv om Telegram lar deg redigere eller endre temaer etter eget ønske. Grupper kan opprettes her med letthet, slik at du kan snakke med stort sett alle på planeten med en smarttelefon eller en datamaskin. Telegram er også en av få apper som gir en robust stasjonær app. I motsetning til WhatsApp, kan Telegram fungere med et brukernavn og passord, uten å kreve et telefonnummer for å koble til. Dette betyr at du til og med kan bruke appen på et standard nettbrett. Telegram er en gratis nedlasting på Google Play Store.
Last ned den nå: her
3. Slakk
Slack er en bedriftsapp som brukes av selskaper for å administrere arbeidsflyt og kommunisere bedre med team. Den kommer med datakryptering, noe som betyr at ingen, ikke engang sjefen din, kan lese meldingene dine hvis du velger å ikke dele informasjonen din. Med tanke på appens art, er den mer egnet for en arbeidsplassatmosfære og ikke spesielt for individuelle brukere.
Bedrifter kan ha stor nytte av Slack ved å aktivere visse funksjoner som andre apper ikke tilbyr. Slack brukes hovedsakelig på datamaskiner, og appen oppdateres ofte med eventuelle endringer og feilrettinger. Mobilappen er ganske anstendig og synkroniserer meldinger med desktop-klienten for å tilby kontinuitet. Slack er kanskje en av få apper der ute som steg til fremtredende på grunn av gruppemeldingsfunksjonene. Individuelle kontoer støttes, men bedriftskontoer må betale for et abonnement for å låse opp alle funksjonene. Slack er en gratis nedlastning på Google Play Store.
Kjøp det nå: her
4. Google Hangouts
Denne appen er kanskje populær som en rehashed versjon av Google Talk, en av de tidlige chat-klientene som tok internett med storm. Med Hangouts endret Google imidlertid ting betydelig. Brukergrensesnittet endres, og appen bruker nå et grønt grensesnitt. Siden den synkroniseres med Google-kontoen din, kan du snakke med alle som har en Gmail- eller Google-konto ved hjelp av Hangouts. Det er like enkelt å lage grupper, slik at du kan snakke med flere kontakter samtidig.
Google Hangouts kommer også med funksjoner som stemmeanrop og videosamtaler, mens du også kan bruke den i stedet for en standardtelefon (ved hjelp av Hangouts Dialer). Du må imidlertid betale for et abonnement for å bruke disse funksjonene. De individuelle funksjonene og gruppechatfunksjonene er gratis her, så du er klar til å gå så snart du åpner appen. Hangouts er tilgjengelig som standard på nesten alle Android-smarttelefoner eller nettbrett, men hvis det ikke er det, må du ta det fra Play-butikken.
Last ned den nå: her
5. GroupMe
Denne gratisappen er designet spesielt for å hjelpe gruppechatter. Det kommer med muligheten til å registrere deg ved hjelp av telefonnummeret ditt eller bare e-post. Dessuten, hvis en kontakt ikke er på GroupMe, kan de delta i samtalen via SMS, og sikre at ingen blir utelatt fra praten. GroupMe kommer også med en webklient på groupme.com, så du har muligheten til å snakke med venner og familie uten å måtte trenge telefonen din.
Det er en enkel app, og gjør det den skal. Så hvis gruppemeldinger er det du trenger, anbefaler vi sterkt at du prøver GroupMe. Appen kommer også med noen få eksklusive emoji, som gir chatten din mer smak.