Beats Studio Wireless vs Solo 3: Sammenligning av de beste Bluetooth-hodetelefonene i 2020

Forfatter: John Pratt
Opprettelsesdato: 14 Januar 2021
Oppdater Dato: 21 November 2024
Anonim
Beats Studio Buds VS Bose QuietComfort Comparison You Won’t Believe Which Sounds Better
Video: Beats Studio Buds VS Bose QuietComfort Comparison You Won’t Believe Which Sounds Better

Innhold

Når vi ser på Beats av Dr. Dres eksisterende hodetelefoner, er det umulig å savne to nesten identiske modeller: de Solo 3 trådløs og Studio 3 trådløs. Hvordan kommer det seg at den billigste av de to, Solo 3, er nyere, varer lenger på en enkelt lading, og har Apples nye W1-brikke som lover å tilby betydelige ytelses- og tilkoblingsfordeler?

ProduktMerkeNavnPris
BeatsBeats Solo3 trådløse hodetelefonerSjekk pris på Amazon
BeatsBeats Studio3 trådløse støyreduserende hodetelefonerSjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.


Svaret har mye å gjøre med markedsføring og ikke mye å gjøre med hodetelefonens faktiske ytelse. Hvis du prøver å etablere deg som en musikkprodusent, bør du være klar til å bruke store penger på å komme i gang.

Imidlertid, med begge hodetelefonene som pakker Apples high-end W1-brikke, blir valget enda vanskeligere. For ikke å nevne det faktum at Beats Solo3 er noe billigere enn Studio 3. Naturligvis er det noe forvirring med hensyn til funksjonene så vel som ytelsen, og vi skal sørge for at de er avklart i denne artikkelen.

Beats Solo 3 vs Beats Studio 3

Design

Bortsett fra formfaktoren, er den nest viktigste forskjellen mellom Beats Solo3 og Studio Wireless hodetelefoner er at Solo 3 ørekoppene hviler imot øret mens Studio 3 Wireless brytes helt inn rundt øret. Begge egner seg for ethvert øredesign, som er det første kundene vil vite om hodetelefoner.


Denne konstruksjonsforskjellen har flere implikasjoner. Gitt at Studio 3 tilhører hodetelefonsegmentet over øret, kan det isolere den ytre støyen bedre uansett øredesign. På den annen side er Solo3 standard hodetelefoner, men ikke de beste når det gjelder støyisolering eller undertrykkelse.

Kontroller

Begge har usynlige kontrollknapper rundt Beats-logoen, med logoen som paringsknapp. Begge har myk polstring på innsiden av hodebåndet og myke ørekopper som føles bra mot huden.

For oss er en seriøs lytter den som holder tritt med musikkbransjen eller i det minste følger noen få favorittartister, og som aktivt prøver å finne tiden til å lytte til musikk, det være seg når du reiser til jobb eller skole, jobber eller når bare chilling om kvelden.

Vi er villige til å satse på at de fleste seriøse lyttere ikke bruker hodetelefoner i mer enn en time om gangen. For disse menneskene vil Beats Solo3 fungere bra. Men hvis du er noen som i utgangspunktet lever med hodetelefoner på, vil Studio 3 Wireless trolig være et bedre valg.


Tilkobling og sammenkobling

Kanskje den største fordelen som Apple-produserte hodetelefoner som Beats Solo3 og Studio Wireless har, er inkluderingen av Apples nye W1-prosessor. Dette brikkesettet finnes også på Apple AirPods. Som Apple uttrykker det, "kan hodetelefonene fortelle når du snakker og lytter," noe som gjør den til en ekstremt dyktig maskinvare bygget med tanke på den moderne kunden.

Dette brikkesettet gjør også sammenkoblingsprosessen enklere, spesielt hvis du eier en Apple iPhone. Dessverre har Android-brukere ikke lykke til, selv om det fortsatt er mulig å bruke begge hodetelefonene med Android-telefoner, om enn ved hjelp av den tradisjonelle Bluetooth-paringsmetoden.

Så hvordan fungerer paring med W1-brikken? Tenk på dette som en NFC-brikke, men med bedre rekkevidde. Så snart du slår på hodetelefonene nær iPhone, dukker paringskortet ut, og alt du trenger å gjøre er å trykke på bekreftelsesknappen. Det er en mindre forbedring av brukervennligheten, men det er lett å bli vant til og vanskelig å leve uten at du har hatt det en stund.

Det er også verdt å påpeke at W1-prosessoren også har en positiv innvirkning på batterilevetiden til de to hodetelefonene, men vi kommer til det senere.

Lydkvalitet

Lydkvaliteten til Beats hodetelefoner og ørepropper er så unik at den ofte blir nevnt selv når vi snakker om hodetelefoner fra andre produsenter. Det innebærer aksentuerte nedturer, fremre mellomtoner og anstendige høyder - den ideelle kombinasjonen for å lytte til hiphop, dubstep og pop. Det innebærer imidlertid ikke at hodetelefoner med "the Beats sound" er gode for klassisk musikk, rock eller jazz, bare for å gi noen få eksempler.

Apple prøver tydeligvis å endre dette bildet for å gjøre Beats-hodetelefoner mer nøytrale. On-ear-modellen har tamer lavt sammenlignet med Beats Studio 3, men forskjellen er for det meste ikke engang verdt å nevne. Du kan enkelt oppnå det samme resultatet ved å spille med EQ-innstillingene på telefonen. Forhåpentligvis vil fremtidige versjoner av disse hodetelefonene forbedre detaljnivået og den totale tonebalansen ytterligere.

Foreløpig får du den forventede Beats-opplevelsen med begge hodetelefonene - flott, pumpende bass og varm lyd. Mens over-ear-konstruksjonen til Studio 3 Wireless kan holde det meste av bassen inneholdt, sliter Solo3 on-ear-hodetelefonene med over 60% volum.

Utvalget av disse trådløse hodetelefonene bør ikke være en bekymring for potensielle kjøpere, da begge er utstyrt med Apples W1-brikke og tilbyr en rekkevidde på opptil 80 fot.

Støyreduksjon

Begge hodetelefonene er utstyrt med ANC eller aktiv støyreduksjon, noe som gir utmerket undertrykkelse av bakgrunnsstøy når du er dypt involvert i musikken din. Aktiv støyreduksjon er en vanlig funksjon blant trådløse hodetelefoner i dag, så det er egentlig ikke en overraskelse å finne den på disse to tilbudene.

De to hodetelefonene kommer også med Apples gjennomsiktighetsmodus, som kun er kompatibel med Apple-enheter som iPhones, slik at du raskt kan deaktivere aktiv støyreduksjon og lytte til hva som skjer i bakgrunnen. Imidlertid bemerker Apple at

Batteritid

Lydlekkasjen på Beats Solo3 løses ut av den fantastiske batterilevetiden. Den kan tilby opptil 40 timer avspilling i henhold til produsenten, mens Studio 3 bare kan spille i 22 timer. Studio Wireless kan gi opptil 22 timers avspilling takket være det nye og oppgraderte brikkesettet inni. Så når det gjelder batterilevetid, er det klart at Solo3 har en klar fordel i forhold til Studio 3 Wireless. Imidlertid kan bruk av funksjoner som gjennomsiktighetsmodus ta en toll på batterilevetiden.

Det er sannsynlig at bruk av gjennomsiktighetsmodus eller støyreduksjon kan redusere timene for avspilling betydelig, hvis ikke halvert.

Konklusjon

Det er klart at det ikke er noen signifikant kløft mellom Beats Solo3 og Studio 3 når det gjelder innebygd maskinvare, spesielt etter at Apple inkluderte W1-prosessoren på begge modeller. Men hvis vi skulle velge ett aspekt der sistnevnte skinner, er det med 40 timers batterilevetid.

Er billigere faktisk bedre i dette tilfellet?

Disse aspektene gjør Solo 3 til et utmerket valg over Studio Wireless, hovedsakelig for prisen, og som vi har påpekt ovenfor, er dette ikke egnet for langvarig lydlytting. Hvis du har tenkt å bruke hodetelefonene dine i timevis med avspilling, er Studio 3 absolutt verdt å vurdere, selv om du naturlig vil pusse ut mer.

Vi liker også det faktum at Studio 3 tilbyr en imponerende, konturert øredesign, slik at den passer perfekt til enhver øreform. Støyreduksjonsteknologi ser også ut til å fungere bedre med Studio 3 Wireless sammenlignet med søsken. Vi anbefaler på det sterkeste å få en av variantene hvis du eier Apple-enheter.

Har du noe å legge til sammenligningen mellom Solo 3 og Studio 3 Wireless?

ProduktMerkeNavnPris
BeatsBeats Solo3 trådløse hodetelefonerSjekk pris på Amazon
BeatsBeats Studio3 trådløse støyreduserende hodetelefonerSjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi vil motta salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.

amung Galaxy Bud regne om en av de bete trådløe øretelefonene i dag, men vi får rapporter om at noen brukere klager over tilkoblingproblemer. Til tro for die rapportene er Bluetoot...

I dette innlegget vier vi noen få met betydningfulle anropfunkjoner innebygd i den nye amung Galaxy 6 Edge Plu (#amung # Galaxy6EdgePlu). tandardproedyrer for hvordan du bruker og adminitrerer hv...

Interessante Publikasjoner